Anbefaling: Små skridt!

Netop hjemvendt fra Per Brændgaards introduktions-“kursus” sidder jeg og har fået omstruktureret min i forvejen gode vægttabs-værktøjskasse.  Eller formuleret på en anden måde:  Jeg har haft værktøjerne, nu er der kommet en god – i mangel af bedre – brugsanvisning til dem, samt en ordentlig portion inspiration til hvordan de kan bruges mere målrettet.

SmåSkridt-metoden er ligesom de3faktorer.dk (det er nok snarere omvendt, men jeg vil nu i al beskedenhed sige, at jeg har praktiseret SmåSkridt siden 2004 med resultet: -20 kilo på vej med mere vægttab) rettet mod processen i vægttabet, vel og mærke det varige vægttab.
Ikke noget med kvikfiks, 30kilo på kort tid, urtemiksturer, point-klub, forbud/påbud  eller noget i den stil.    Istedet: Vend alt du ved om slankeriet på hovedet, go back to basics, vær din egen ekspert, bliv klar over hvad du gør, hvorfor gør du det du gør? Accepter dig!   Og først da kan du komme derhen hvor du vil hen.  Nyd turen.

Per Brændgaard har naturligvis mere faglig velfunderet og uddannelsen som cand.scient. i human ernæring på sin side og en langt bedre evne til at formulere sine tanker, hvilket nok har sit fundament i, at SmåSkridt er hans opfindelse og fuldtidsarbejde (eller mere).

Og nej, der skal ikke startes en ny religion med Per Brændgaard som guru/pave/buddha.    Tilgengæld, hvis du sidder totalt kørt fast i hvad der oppe og nede i alt det der slankeri, så ta’ og meld dig til Pers facebook-gruppe, hvor han deler ud af sine ideer. Gratis!

Det netop overståede kursus kostede 200 kroner. Anmeldelse følger, jeg vil lige lade wauv-effekten sive væk.

Bogen/pjecen til små skridt koster 38,75 og kan bestilles her

SmåSkridt får min varmeste anbefaling! (lad os se om den også gør det, når hverdagen melder sig indtog)

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.