Fjerne magien ved vægttab

Der er ingen hukospokuskrokus simsalabim og du så slet ikke hvad der foregik. Ej Heller HarryPotter-agtige urtemiksturer eller nuskaldufandme-peptalkmøder som er nødvendig for at smide overflødige kilo.

Der er ingen magiske ord, der kan siges eller en hekserier som skal gennemføres.

Bliver du ved med at søge efter ovenstående snupti-løsninger, jamen så kan du vælge at lade være med at tro på mig…..du finder det aldrig!

Der er gode gamle: træf en beslutning!  Opsøg de informationer som du savner; diskuter med din positive referencegruppe om hvordan netop du kan opnå varigt vægttab. Hvis du har fysiske eller mentale problemområder som kræver professionel hjælp, så læg et besøg forbi din læge for at kortlægge omfang og kompleksitet.

Ud fra ovenstående finder du frem til rigtig mange tiltag som du kan vælge og vrage imellem. Gør det med omhu.  Vælg hvad du kan bruge NU! Sæt andre ideer på venteposition til senere i processen…..og de underlødige, mærkelige og absurde ting: glem dem eller bedre sagt: vær klar over, at de er, men ikke mere end det.

Vær klar over at uanset hvad du vælger at gøre hhv. vælger ikke at gøre…selv at gøre som hidtil.  Jamen, det har en konsekvenser NU og på længere sigt. Måske nogen du kan tænke dig til. Måske nogen som ligger så fjernt, at selv din vildeste fantasi ikke rækker.
Konsekvenser er ikke nødvendigvis af det onde. En konsekvens er i bund og grund ikke andet end det samlede resultat af de valg du har truffet undervejs.

Træf valg allerede idag!  Jeg kan kun sige, at de sidste 5 års valg for mig har givet et vægttab på 25 kilo og intet tyder på at kiloene er på vej tilbage!

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fjerne magien ved vægttab

  1. Pingback: Sygeligfisering af overvægt « de3faktorer.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.