Motion – tage fandt om brændnælen med blyant.

At dyrke motion er så afsindig vigtigt for vægttabsprocessen.
Ikke for selve vægttabet, men for alle de andre facetter man kommer i berøring med, når der smides sidebens-kiloene

Det gør ondt!  Jeg taler ikke her om den fysiske smerte man kan opleve ved en overbelastningsskader eller muskelsmerter pga. manglende udstrækning…..næh, jeg taler om den form for smerte, hvor man opdager, hvor meget tid man egentlig har spildt ved ikke at bruge motion i sin vægttabsproces.

Såfremt du af mentale årsager ikke kan overskue motion, så sæt ord på de årsager.  Fuldstændig som da du stod i helt begyndelsen af vægttabsprocessen, hvor du erkender det du skal igang med.

Når jeg skriver sætte ord på, så er det altså ikke bare inde i dit hoved, men på skrift, så du altid kan komme tilbage til ordene.

At skrive giver også mulighed for at læsse af og dermed give plads til andre tanker. Du behøver ikke – ligesom jeg – offentliggøre dine tanker og beskrivelser.  Bare for dig selv er et ganske fremragende begyndelse.  Dine tanker behøvedes heller ikke være de store litterære værker som hiver Pulitzer priser.

Når du så har skrevet stykke tid, så vil du opdage at du opretter en systematik i dine tekster og du i det stille laver systematik i dine tiltag på selve vægttabet.

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.