Motion – Der er sket noget

Hmmmm, siden februar har jeg dyrket forskellig motion: volleyball, dans, crosstræner og så de daglige cykelture til/fra arbejde.

Og det er faktisk lidt sådan, at jeg bliver lidt – i mangel af bedre ord – irriteret, når det er noget som står i vejen for motionstid fx her i går, da jeg pga. vejret var nød til at tage offentlig transport til arbejde…..så stod jeg mindsandten i toget og tænkte: Ej hvor er det dejligt at cykle i det daglige….og nu står jeg så her total passivt og lader mig transportere.

Det er nogen helt andre tanker om motion end jeg havde i starten af min vægttabsproces, hvor jeg bare betragtede motion som et redskab for vægttab…..nu er det som om motion er blevet indgraveret i knoglemarven på mig, så jeg slet ikke kan undvære det.

Det må være sådan det føles, når man har dyrket motion i årevis. Og som jeg har det i øjeblikket, så får jeg også snart den følelse.

Jeg tror, at jeg skal kredse lidt mere om motions-nøglen og se om jeg kan sætte ord på den for dem som også har brug for den.

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.