30DC: Dag 4 (intensiv)

Det var dagen, hvor jeg virkelig tog skeen (læs: WiiRemoten) i den anden hånd…nå nej, jeg skruede bare op for intensiteten.

Og mængden af kalorier fik da også et spark op ad.

Tiden ligeså.

Dog er variationen af øvelser ikke særlig imponerende. Stadig en del knæbøjninger (jeg satser på, at det er godt for mine “glas-knæ”).

Jeg kan bare ikke helt forstå kalorieberegningen……for når jeg på ca. 35 minutter forbrænder 250 kalorier og jeg – oplever jeg i forhold til crosstræneren  ikke sveder det mindste….Det giver ikke rigtig nogen mening.  For når jeg på crosstræneren skal fyre ca. 1000 kilojoule af, så er jeg væsentlig mere forpustet og pulsen ligger i hvert fald på 130.
Nå, det var et lille sidespring, som jeg senere vil fortælle meget mere om fx hvorfor det er svært ved tabe sig ved motion alene.

Helt konkret fokuserede dagens øvelses-række på overkroppen. Biceps, triceps og skuldre, samt lidt arm- og benkoordination.
Og den medleverede aerobic-elastic har en ulempe….den er tilsyneladet lavet til et lavere kundesegment end 1,85 meter…..for jeg kunne ikke bruge elastikken i 2 af øvelserne…..Endvidere må elastikkens lyserøde henvende sig til prinsesser og skønne repræsentanter af det kønne køn…for selv i de øvelser, hvor jeg ikke blev forhindret af længden, så syntes jeg bare slet ikke, at det gav en modstand af nævneværdig karakter (ok, nu nævnte jeg det alligevel, men lad det nu ligge).
Så hvis du er mand og ikke helt bryder dig om korte lyserøde modstandsløse elastikker, så sørg for at købe nogen kraftigere og længere aerobic elastikker som findes i metermål hos forskellige sportsudstyrs-forretninger.

En af de lidt fjollede ting i EA Active er, at man får “medaljer” afhængig af hvor meget man har brugt spillet.

Jeg mindes tilbage på min tid hos DDV (2002-2003), hvor man fik et klistermærke, når man opnåede et vægttab på minimum 1 kilo i forhold til ugen før…..og man hørte smalltalken rundt om i krogene blev folk irritereret over, når man ikke fik det forbandede klistermærke. Egentlig et lidt mærkelig trick, at man kan få voksne mennesker til at blive følelsesmæssig tilknyttet af et stykke mønstret papir med lim på den ene side.
Måske er det samme “teknik” EA forsøger at indsparke noget motivation for at opnå nogen virtuelle medaljer.
NB: Medaljen nederst til højre får man først, når man har lavet EA Active i 40 timer. Altså i alt.

Idag fik jeg prøvet den lange variant af øvelsesrækken. og det som var længere var, at mængden af repetitioner var større.
Jeg ville nok ønske at variationen var større istedet….men hvem ved det kan være, at det kommer senere.

Jeg ser frem til imorgen, når programmet lover Squat jumps; Lunge Jumps og Boxing drills.
NB: jeg tror ,at jeg tager den mellemste intensitet imorgen bare for at prøve den.

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 30DC: Dag 4 (intensiv)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.