30DC: Dag 5 (middel)

som jeg truede med igår, så tog jeg idag sværhedsgrad middel for at se om den kan være overkommelig.

og ja, det er den.  Endda med alle øvelser og hele halløjet.  Igen er knæbøjninger “an important part of your workout” som den flinke virtuelle træner siger blandt sine 20-30 standardfraser der i næsten tilfældig rækkefølge lyder ud af højtalerne.
Desværre er de bemærkninger ikke altid helt så præcise som den aktivitet man netop er igang med fx en kort overgang havde jeg problemer med elastikken, hvorfor min faktiske udførsel af øvelserne ikke var så præcise (faktisk ad helvede til)…og alligevel roste den flinke træner min præstation til skyerne og annoncerede, at jeg snart kunne instruere ham. 🙂

Jeg fandt lige ud af i dag, at man kan skrue ned for den mærkelige musik som der spilles og man kan nøjes med at høre kommentarerne og de lydsignaler som kommer for start/stop af repetitionen.  Det betyder faktisk, at man kan sætte sin egen musik på lydanlægget, samtidig med kan høre instrukserne.   Ret niftig.

Det blev på EA Sports Active til 215 kalorier.
Og jeg ville da også lige afprøve min julegave, hvorfor jeg også lige gav den en tur på wii fit plus, der blev der til 106 kalorier.

Endvidere tog jeg lidt tidligere fri fra arbejde og gik ialt 10.312 skridt idag.   Så ganske aktiv uge, hvis man spørger mig.

Og nej, det har intet med nytårsfortsætter at gøre 🙂
Det har faktisk lidt at gøre med, at jeg ikke cykler til/fra arbejde her i januar. Det er ganske enkelt for koldt til at jeg syntes, at cykelturen er sundhedfremmende, samt den lille tekniske detalje, at mine gear på cykler fryser fast og jeg har altså ikke teknisk viden nok at finde præcis det smøremiddel som kan smøre gear på en frostfri måde.

Imorgen er det hviledag jf. udfordrings-programmet, men så tror jeg lige, at jeg lufter crosstræneren…den har jeg negligeret en smule i denne uge.

This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.