Strategi: Effektiv!

Tænk lige over hvad slankekure sælger sig selv på.

Du kender svaret: Stort vægttab på kort tid!

Det lyder da effektivt, gør det ik’?  Altså i teorien!

Må jeg lige bede dig tænde for din forstand:  Når nu slankekure lover stort vægttab på kort tid….samtidig med, at 95% af alle som nogensinde tager på en slankekur tager de tabte kilo på igen…og ofte ovenikøbet trumfer med yderligere vægtøgning.

Lyder det så stadig så effektiv?  Altså i praksis?

Du bliver ganske enkelt nød til at gentænke effektivitet!
la’ vær med opstille perfektionistiske systemer, som alligevel ikke kan opnåes.

Gi rutinens vedvarende tilbagevenden den stordriftsfordel som ligger i en god rutine.

Din umiddelbare opfattelse af en effektiv måde at smide overvægten på er, at du gør noget NU og imorgen er 30 kilo lettere!  Alle tiltag som giver en hurtig løsning har en bagside.

– Medicin fx Alli-pillen giver ukontrollable mave-tarm-problemer, såfremt du ikke følger kuren eller hvis du slipper for dem er der mistanke om nyreskader.

– Operationer af den ene eller anden slags giver udover selve operationsrisikoen  decideret fysiske ubehag, såfremt du ikke tilretter dine rutiner.

 

Hvis du tilgengæld selv bestemmer at få nogen nye rutiner af vægttabsfremmende slags, jamen så opnår du vægttab UDEN bivirkninger af nogen art.  Kun befrielsens styrke over, at det er dig der bestemmer over hjerne, hjerte, indkøbskurv!

Uanset om du anvender operationer eller medicin eller selvbestemmelse…..så kommer du ikke udenom vaneændring!

Du bestemmer om du vil udsætte dig for risiko for bummelum i bukserne, nyreskader, operationsrisiko, “kirurgisk antabus” eller befrielse.

 

Hvad syntes du lyder mest effektiv?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.