Et Whitepaper: de3faktorer.dk – konceptet.

Nu har jeg efterhånden skrevet mangt og meget om dette og hint.

Der må være tid til en opsummering om hvad de3faktorer.dk er for et slankekoncept.

 

De3faktorer.dk er en stemme for den sundere fornuft i starten og undervejs af en vægttabsproces.

En hollistisk tilgang til de elementer som kan inddrages i den opblæste  “kamp mod kiloene”.

De3faktorer.dk kan også beskrives i hvad der ikke kan findes vs hvad der kan findes i stedet for:

– Man vil ikke opleve forbud og påbud. Der vil være uundgåelige leveregler uden indpiskning, blot rammeopstilling for hvornår vægttab kan lade sig gøre vs. ikke kan lade sig gøre.
– Man vil ikke finde én løsning for alle. Forslag, ideer, retning til din vej mod en normalvægtig tilværelse
– Man vil ikke finde “de kvikke fiks”.  Der vil være rejsetips til din proces, uanset hvilket temperament du måtte have om “plasteret skal hives af eller tage forsigtigt”
– Man vil ikke finde “religiøs forherligelse/knæfald” af en metode frem for en anden. Ej heller dæmonisering af samme. Der vil være harcelering mod koncepter, der udgiver sig for mere end det de er, samt fortælling om dele fra koncepter der virker
– Man vil ikke finde overanalyse af psykologiske faktorer. Ej heller negligering af samme En anerkendelse af, at nogen har indre dæmoner at have ført dialog med, samtidig med at altså ikke partout har traumer som skal fremmanes. For nogen er det også nok at vide, at dæmonen findes, hvor dialogen føres på et andet tidspunkt.
– Man vil ikke finde løse påstande som er grebet ud af internettets ocean af myter og vandrehistorier Bedre sagt: Jo, men historierne vil få sig et realitetstjek

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.