Voldtægt – hvornår er det ok?

Aldrig .!

Bemærk min sindrige anvendelse af det skriftlige mediums mulighed både at sætte et punktum for en evt. diskussion inden den begynder og mulighed for at understrege det med anvendelse af udråbstegn.
sad vi overfor hinanden, så ville jeg nok have sagt: punktum  og med et tonefald og kropssprog så du ikke ville være i tvivl over min mening om et af de modbydeligste forbrydelser enkeltmennesker kan begå (måske den kedelig “placering” sammen seksuel udnyttelse af børn og spirituskørsel med dødelig udgang).

Du undrer dig sikkert over, hvorfor et blog om vægttab lige skal give sit besyv med debatten om et dameblad må stillet et spørgsmål på 4 ord….og så få skældt huden fuld af en – i mine øjne – flok overfladiske hystader.
Det komiske ved disse personer er, at de beskylder ALT for Damerne for at være overfladiske, fordømmende og alt mulig andet.  Alene på baggrund af et forsidespørgsmål på fire ord (heraf: 3 enstavelsesord).

Behøvedes jeg uddybe mere eller er det allerede krystalklart hvad jeg tænker om dem?

Og her kommer prikken over i’et.   Jeg forsøgte mig med en kommentar om, at artiklen blot kunne besvares med det jeg startede dette blogindlæg med.
Herefter fik jeg da læst på påskrevet, at man skulle tænke på de stakkels ofre, der nu bliver retraumatiseret og får revet op i dere PTSD (PostTraumaticStressDisorder) af at se overskriften under de daglige indkøb i Fakta.

Med risiko for at lyde flabet, men andre mennesker har også PTSD fx hjemvendte soldater fra krig.  Det skal vel ikke afholde os andre fra at fyre nytårskrudt af, hvor der siges bang og med masser af lys og krudtlugt.

OG  når man virkelig blive retraumatiseret af hvad der måtte kunne observeres på daglige indkøb i fakta…..så har man – syntes jeg – ganske mere alvorlige problemer at skulle få taget hånd om end hvad et ugeblad måtte vælge at bringe som forside spørgsmål.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.