Selvmonitorering 2010

Jamen det gik da godt i 2010. Vægttabsmæssigt er der ikke noget at prale af.

Snarere en status quo, som egentlig heller ikke er helt ringe.

Daglige tal: Månedlig gennemsnit:
START SLUT START SLUT
1. januar 31. december januar December
111,7 (-3,1) 110,2 (-0,3) 109,1 (-2,7) 108,2 (+0,2)
MINDSTE VÆGT HØJESTE VÆGT MINDSTE GENNEMSNIT HØJESTE GENNEMSNIT
28. juni 103,6 (-1,1) 1. januar 111,7 (-3,4) august: 105,2 (-1,7) januar: 109,1 (-4,1)

Tallene i parentes angiver forskellen i forhold til sidste år.

I forhold til sidste års status, så vil jeg lige have lov til at klappe mig selv på skulderen. Jeg har skrevet noget om, at jeg ville udvikle en “strategi” på min ferie, så ikke medførte en vægtøgning som på tidligere års ferier.

Tidligere var jeg på 14 dages ferier og tog godt 6 kilo på.
I 2010 var jeg på en 28 dages ferie i USA, hvor jeg 4 kilo på.
Det er stadig en vægtøgning, dog denne gang var jeg afsted i dobbelt så lang tid og vægtøgningen var lavere.   Naturligvis ikke tilfredsstillende på en sådan måde, at jeg kan løbe jublende rundt.  Snarere at der var noget som virkede…at det ikke virkede helt så godt som jeg ville…tja, der er plads til forbedring.

Helt galt gik det efter hjemkomsten fra ferien. Det var som jeg mistede gejsten til at sætte gode tiltag tilbage i hverdagens rytme fx undlod jeg daglig vejning, som jeg ellers har gjort siden august2005. Mængden af blogindlæg blev ligesom også neddroslet. Jeg holdt op med at give mit besyv med på smaaskridt.dk, hvor jeg har været en aktiv skribent.
Kigger jeg tilbage på perioden september-december2010, så bør jeg egentlig være totalt ked af, at jeg spiste flere chokoladebarer end jeg burde; glemte min crosstræner, da jeg opdagede at den endnu engang skulle strammes på fodhvilerne; Til volleyball fik jeg sagt goddag til min gamle knæskade, som desværre medførte at volleyball-rytmen kuldsejlede.  Vinterens indtog* i medio november satte en stopper for min daglige cykeltur
I hele taget blev det hele en uskøn miskmask af omstændigheder og valg, som altså medførte, at jeg den 31.  december blev medlem af 110kilo-klubben.

*: Jeg ved godt, at man kan cykle om vinteren, men jeg tør ganske enkelt ikke i glat føre at færdes cyklende på tværs af København for at komme til/fra arbejde.

One Response to Selvmonitorering 2010

  1. Pingback: 2011 « de3faktorer.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.