Jeg er bagud med projektet her, men….

…..sådan er der så meget.

I forhold hold til min tidsplan af hvad jeg vil nå med sitet her, der er jeg temmelig meget bagud med antallet af indlæg, artikler og større projekter (fx databaseoverførslen).

Selv vægttabet har heller ikke haft det for godt af en tur på Rhodos. Derudover skal vi i den kommende uge flytte fra en lejlighed til en anden.  Og det indebærer en dejlig stor mængde motion fra 2. sal til 2. sal med flyttekasser og møbler.

Min ven Daniel som jeg har en lille vægttabskonkurrence med. Han er foran i øjeblikket, men jeg fornemmer, at denne uges mængde af motion, samt fremtidens cykelture til/fra arbejde* gør, at jeg giver ham baghjul.  
Sammen med en fornuftig kostplan, så giv dig i agt kære Daniel.  Nu har du været foran i en lille måned, så nyd det så længe du kan.

*: Jeg får ca. 8 kilometer til arbejde og jeg satser på, at cykle 4 ud af 5 arbejdsdage, dog i vintermånederne vil jeg se hvordan vejret arter sig. Derudover passe mit motionscenter med pulstræning mv.

Totalt set har jeg det ganske godt og nydt min tur til Rhodos. Jeg har lavet én gang noget der ligner motion, nemlig gået på øen Chalki fra badestrandsbugten op til byen Gyali, hvilket på jævnt dansk vil sige: Op ad een bjergvej i 45 minutter i den græske middagshede – naturligvis med 1½ liter vand – og ned igen. Jeg kan ikke sige noget om kalorieforbrug og puls. Kun at min tshirt lignede noget som var dyppet i vand, da jeg kom tilbage. dsc00122.JPG
Derudover prøvede jeg også at bade ud fra en båd i noget vand, hvor jeg ikke kunne bunde. For andre vil det sikkert være en ganske almindelig ting, men for en enormt dårlig svømmer som mig, så var det lidt af et scoop. Ikke at jeg bange for vand. Jeg har det bare bedst med at bade fra stranden og aldrig længere ud end jeg kan bunde.

Nå, nu må jeg hellere til at pakke et par flyttekasser, så de kan flyttes.
Denne uge byder på ferie fra arbejde, men tilgengæld skal der males, ryddes op, gøres rent i to lejligheder, pakkes ned, flyttes i formentlig to dage (torsdag flyttekasser; lørdag møbler. Kun lørdag har vi hjælp fra 4 af vennerne) 

Så dem der læser med her på sitet:   jeg vender nok først tilbage i starten af september, når der kommet ro på igen efter alt det flytteri.

This entry was posted in Ikke-kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.