Back in the game…..

Nå, …..

De flittiges pausesignal (altså: når pausen er overstået) og de dovnes valgsprog.

Motionen er sat på skinner på med hensyn til folkedans og motionscenteret på arbejdet har også fået aktivt besøg af mig de sidste 3 uger.   Faktisk har jeg en aftale med en af kollegaerne om at vi lige skal se på motionscenteret, så kom ikke her.

Vægten har også bevæget sig fra skræmmende 113,6 til 110,5   med tendens faldende.

Desværre har vinteren valgt at kigge forbi Danmark, så der bliver ikke kørt cykel til/fra arbejde……Men hold da ferie, hvor jeg glæder mig til sneen forsvinder og Kildemoes’en igen skal gøre gaderne usikre i København.

Indtil da, så må jeg holde igen på kager, slik og andre madvarer jeg kategoriserer som:  mad jeg udemærket godt ved ikke hører hjemme i en proces, der skal føre til vægttab.

This entry was posted in Ikke-kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.