Så skal der svedes….


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

….og jeg tænker ikke på temperaturen her i sommervarmen.

Næh nej, jeg tænker på dansk og international folkedans på www.tingluti.dk

Hvis man gerne vil gøre noget godt for sig selv og have det sjovt samtidig, samt under kyndig vejledning af en kompetent underviser med mange års erfaring….. jamen, så er der ingen vej udenom  dansk og international folkedans for begyndere.

jamen er det ikke svært det der folkedans.     Tja, ta’ det fra en person som har en motorik som en flodhest (dvs. undertegnede):  Jo, men det kan læres!
Og når jeg siger god for en motionsform, så tro mig…..så er det også det værd.

I min omgangskreds går jeg under kælenavnet:  Carsten glasknæ.     Suppleret med den dårlige ryg jeg fik under arbejde for et par år siden  og med min aversion mod motion.        Og jeg alligevel anbefaler folkedans.   Mon ikke det er et forsøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.