Mærkelig uge


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Glæder mig til næste uge. Det har jeg kun mandag hvor jeg – på nuværende tidspunkt – skal noget som ikke er normalt.  Det er måske det unormale der er ved at være normalen.  Det er måske derfor man bør være i nu’et. Fremtiden er spændende. Nu’et er lige her hvor jeg er. Fortiden er et nu som har været.

Når jeg ikke vil lave noget anderledes så kan jeg bruge fortiden til står hvordan fremtiden bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.