Overvægtige forsøger at tage på før fedmeoperation – Politiken.dk


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Overvægtige forsøger at tage på før fedmeoperation – Politiken.dk.

 

Så er man godt nok desperat!

sorry, det er meget træls for dem der er så store, at de selv mener, at mavesæksformindskende operation er nødvendig for, at komme kiloene til livs.

men direkte æde sig så stor for netop kunne komme gennem nåleøjet til den forjættede operetion……og med stor risiko for at fornærme dem der reelt er så store, at operation er deres eneste udvej:  Der må være andet i vejen end bare det faktum, at man er fed.

Og vi kan starte mellem ørerne….og ikke mavesækken!

Jeg håber da, mindsandten at man ikke lader den type mennesker få deres operation….for på den måde skabe egenindsigt i, at det man gør bare ikke er holdbart!

eller også, at overvægt/fedme bliver grebet helt forkert an!
Nu er jeg ikke læge eller anden slags sundhedsperson, men tankegangen om at æde sig så stor, at man kommer ind under nogen kriterier for operation…der må være andet i vejen med personen end kropsstørrelsen.  Jeg tænker mere i retning af Body integrity identity disorder (kender desværre ikke det danske ord for det…men det er ønsket om at hvis bare man lige fik den operation*, så ville alt være meget meget bedre)

*: traditionelt en amputation, men kan også vedrøre andre af kroppens subjektiv oplevede imperfektioner.

En tanke om “Overvægtige forsøger at tage på før fedmeoperation – Politiken.dk”


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
    Inger Andreasen siger:

    Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

    Det lyder rigtig sygt og uhyggeligt, man må da håbe de bliver stoppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.