Sygeligfisering af overvægt

Åhhh, hvor herligt.

Endnu en sovepude for overvægtige: Thorkild Sørensen

At den gode Thorkild Sørensen desværre taler om (selvpåført) tvang i forbindelse med nedsættelse kalorieindtaget….jamen det tro da pokker, at man så ikke taber sig på lang sigt!
Slankekure har gang på gang vist sig ikke holde hvad de så end lover.

Man tager lige og prøver på at læse en videnskabelig artikel og så fanger man lige, at et eller andet mikronæringsstof kan have indflydelse på årsagen til fedme….og hallelulja, så er det jo slet ens  hverdagsvaner med inaktivitet, chokolader, fastfood og andet ernæringsmæssigt fattig mad som ligesom giver kalorieoverskuddet…..og det skægge ved den videnskabelige artikel er, at den så også lige nævner, at der endnu ikke er noget færdige produkter på markedet eller der er endnu ikke afklaret hvordan det kan overføres til hverdagen…..men den, der læser artiklen kan så sætte sig tilbage i sofaen og gøre ingenting anderledes end tidligere, da der jo endnu ikke er noget vidundermiddel som over night kan skabe drømmekroppen.

Det er da fint at der forskes i fedme, men helt ærlig:  For langt langt langt de fleste af flertallet af overvægtige.  Der er det altså vanerne som gør udslaget!  Man kan da godt krydre med at variere nogen mikronæringsstoffer…men effekten kommer altså af vaneændringerne.

Jeg har tidligere skrevet et par blog-indlæg om, at jeg syntes man bør afmystificere: at tabe overvægt.

Fjerne magien

Fjerne hjernekirurgien

Fjerne astrofysikken

Fjerne “den toxisk-kemiske fabrik”

 

This entry was posted in Artikler fundet på nettet, Hjerne. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sygeligfisering af overvægt

  1. Pingback: Jeg har skrevet det før…og gør det gerne igen: « de3faktorer.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.