Klarlunds brevkasse: Kan man rense affaldsstoffer ud af kroppen? – Politiken.dk


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

http://i.pol.dk/tjek/sundhedogmotion/velvaere/article1280944.ece

Så er jeg altså ikke helt galt på den.

 

ÅÅÅhhh, ja:  jeg kunne sgu da også bare læse.

http://www.netdoktor.dk/ernaering/myterogfaktaomafgiftning.htm

 

 

Oprindelig indlæg:  15. maj
Opdateret: 17. maj med nyt link

5 tanker om “Klarlunds brevkasse: Kan man rense affaldsstoffer ud af kroppen? – Politiken.dk”


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Bente klarlund er en rigtig god kilde at vende sig til hvis man vil have sine konservative holdninger bekræftet 😉
  Det er et typisk standardsvar fra hende, mon hun overhovedet har undersøgt sagen?


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/livsstil/ECE1273650/klarlunds-brevkasse-hvad-er-sandt-og-falsk-naar-man-tabe-sig/
  Hun har heller ikke fundet ud af at man godt kan gøre noget for at tabe sig specielt på maven.
  Men det kommer nok om en 10-20 år eller endnu mere, når det engang er blevet almen viden selv Bente Klarlund ved noget om.


 3. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Carsten siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Du er meget velkommen til at dele ud af lødige kilder til affaldsstoffer hhv. mave-vægttab.

  Det er altid nemmest at kritisere.


 4. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  “Det er altid nemmest at kritisere”
  Er det ikke præcis det Bente Klarlund gør, afviser eller kritiserer alt hvad hun ikke selv lige har kendskab til.

  Jeg kender ingen kilder om det emne, min pointe er, at det er typisk BK, at blankt afvise alt nyt, men sålænge sagen ikke er grundigt nok undersøgt, kan vel heller ikke bare afvise den.
  Og med hensyn til mavefedt er hun helt galt på den.


 5. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Jeg kan ikke lige ryste kilder frem angående mavefedt, men der er masser af kildeangivelser i bogen “Spis maven flad” som jeg desværre ikke selv har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.