Chris MacDonald: Når det unormale bliver normalt | Fri

image

Chris MacDonald: Når det unormale bliver normalt | Fri.

 

Ja,  hvad er normen for normal?

Tøjproducenter har det med at downsize ting dvs.  tidligere XXL-størrelser kaldes nu for L, da det får kunder til at tro, at de er gået to tøjstørrelser ned.

Producenter der hylder den GenereltDagligeAdvarsel (GDA)…de downsizer sjovt nok også (lige opdaget på en pose M&Ms hvor deres tidligere standardpose var 45 gram, så er den nu tilsyneladende kun 36gram….hvilket så er så heldig, at bringe kcal%’en ned under de magiske 10 for én portion ((((sjovt nok har jeg så aldrig set en sådan standardpose, da detailhandlen har mest af 200grams poserne)))).   Man burde med rette spørge: hvem fanden sætter de der standarder?

Ej kære venner…….ta’ fat i den normale hverdag I selv lever….og find ud af hvilken del af jeres normale hverdag som understøtter en overvægtig tilværelse…..og gå igang med at gendefinere normalen i retning af en adfærd som understøtter en normalvægtig* tilværelse.

 

*: set ud fra BMI

This entry was posted in Hjerne and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.