Mine tips til vægttab:

Min vægttabs-tips går slet ikke ud på de ting du i forvejen ved om 600 gram grønt, 2 liter vand, fysisk aktivitet eller en masse andre fuldstændig trivielle information som du har hørt så tit  og alligevel ikke får praktiseret

Mine tips går lige et eller to spadestik dybere, tilgengæld kan alle bruge dem, hvor de står lige nu. Uanset hvor voldsomme – ud fra sete – uvanerne er:

Omtanke

Jeg vil gerne give dit tippet om, at hvis du har prøvet alt med at tabe dig…og det alligevel ikke er lykkedes, at du kaster alt hvad du tror du måtte vide om vægttab over bord…..og starte med at tænke gennemtænkte tanker med mening for netop dig!

Engagement

Her vil jeg give dig en information som måske støder dig eller gør dig ked af det. Tilgengæld hvis du tager informationen til dig, så vil du egentlig opdage, at informationen egentlig ikke er helt så uigennemtænkt som umiddelbart troet.

Du får ikke noget serveret! Der er en slankeindustri som har fyldt dig med den ene løgn efter den anden om at vægttabet lige er rundt om hjørnet, hvis bare lige du gad købe deres produkt!  Og det du skal gøre bare er bruge produktet, så vil kiloene smelte som en KungFu-is i Sahara.
Du bliver nød til at engagere dig i dit eget vægttab.   Der er INGEN gentager INGEN som kan gøre den indsats for dig som du selv skal levere.
Naturligvis skal du stadig købe fødevarer og have en dagligdag til at passe, men der er altså ingen trylleformularer eller forsvindings-numre, når det handler om vægttab.

Handling

Det er i udførslen af de to forudgående tips, at selve det fysiske vægttab gemmer sig!  Springer du de første to trin over og bare handler løs, så ender det evt. i en stillestående hjulspæn eller også handler du hele tiden uden at komme nogen vegne og uden at forstå hvorfor.
Her i handling kan du implementere trivialiteterne, men gør det de steder hvor de giver mening og du kan bruge dem til “holde ilden kørende”.

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.