10 ud af 21: Omtanke hvad er det.

Omtanke er det som foregår mellem ørerne på dig i stort set alle livssituationer du måtte rode dig ud i.

Manglende omtanke er det som burde have foregået mellem ørerne, men lad det nu ligge  [jeg skal senere forklare hvorfor det ikke nytter at slå dig oven i hovedet med selvbebrejdelser og skyldfølelser].

ved omtanke starter med at rydde op i dine tanker omkring hvad du skal til at gøre.  Det nytter ikke bare at springe ud i det….tænk dig nu godt om.  Det du kommer til at gøre fremover skal du gøre i forhåbentlig mange år, altså hvis du ønsker at holde fast i vægttabet.

en del af oprydningen er: erkendelse eller opvågningen om du vil.

Du skal ganske enkelt erkende, at du har den størrelse som du har fået samlet sammen.  Fjern alle drømmerierne om ungdommens veltrænethed eller jamen jeg kunne engang….jeg kan da godt…..gid jeg dog kunne eller noget i den boldgade.
Kan du ikke selv erkende for dig selv, så mød op hos din læge og få foretaget det årlige realitetstjek (for din bil ville du vel heller ikke springe et serviceeftersyn over, ville du? ).

Inde i erkendelse  og faktisk også i den videre færd ned af vægtstigen, så ligger der konceptet om at holde sig til ordentlig information fra lødige kilder.

Jeg tror faktisk at det skal være en af de gennemgående elementer i din proces:   Lødig information!  Hold dig til den.

Du må også gerne beskæftige dig med ulødig information, men gør det med samtidig skeptisk interesse.   Der er så rigelig derude og hvorfor ikke nogen gange tage fat på myter og fikse ideer og bearbejde dem uden at blive slave af dem.

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.