Arne Astrup

Hvor bliver jeg skuffet over hver eneste mediefremtræden den mand får?

Han må have charme som Stein Bagger siden journalister falder pladask for mandens udtalelser.

Han har flere gange bevist, at han er dybt inhabil, når man taler om overvægt og “hvad man bør gøre”.

For et par år siden var han fremme i medierne om at sukker ikke gav overvægt…..han glemte bare lige at fortælle, at hans “forskning” (skrev jeg virkelig forskning) blev betalt af sukkerfabrikanten: Danisco.

Nu er han igen fremme i medierne, hvor han tilfældigvis har fundet ud af at “forskningen” lige ligger i forlængelse af hans egen bog om proteinrig kost.  Nej hvor smart, at han kan finde sådan noget forskning.

Han er ikke et hak bedre end CLA-producenter, vaccum-behandlinger og andre charlataner, når han bruger “forskning” som argument for det han i forvejen mener  (eller skulle jeg skrive lige ud:  hvad han tjener på

Kære medier:  gå dog en kæmpe bue om den mand

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.