Dette er ikke de nytårsfortsæt du leder efter

(afledt fra Star Wars filmen…gider ikke forklare ..enten ved du det eller også trænger du til at se lidt star wars).

Nu er vi på den 23. januar 2021…..og badevægten har endnu ikke givet op, selvom pålydende værdi er 145 kilo. Det er ikke så godt. Faktisk noget rigtig hø.

Er det her så endnu et tilløb som jeg efterhånden har annonceret så tit her på siden de sidste 3-4 år. Tja, jeg kan ikke forudsige fremtiden….jeg kan blot fortælle, at tankerne omkring vægttab er blevet noget mere løsningsorienteret og ændringer er jeg klar til.

Kilomæssigt er det lange mål: 90 kilo.

Men der skal man jo bare lige kigge til venstre og se historikken om hvordan det går…… Det går godt, når jeg blandt andet skriver noget her på bloggen. Det går også godt, når jeg har overblik over tingene. Det går også godt, når mine tanker ikke flagrer i alle mulige retninger.

For overblikket, der har jeg anskaffet mig Android udgaven af SimpleMinds, hvor man kan lave MindMaps for at sortere og parkere tanker der skal dækkes, men fokus lige skal ligge på noget andet.

Jeg har lavet dette Mindmap for vægttab: Dette mindmap vil jeg dykke ned i den kommende tid.

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.