Gåtur

Jamen jeg indrømmer gerne, at jeg her i taelskridt-kampagnen, at jeg altså ikke altid når op til de famøse 10.000 skridt eller aktiviteter, der omregnes til skridt.

MEN jeg er altså mere aktiv end jeg plejer. En ændring. Nu tager vi lige og kalder det en ændring…… når der så er ændret tilpas mange gange, så kan vi kalde det en vane.

Det bliver altså ikke gåture jeg bliver mest fan af. En cykeltur…der kommer man længere omkring og hurtigere.

Den eneste fordel en gåtur kan have fremfor en cykeltur: lyd. Man kan ganske enkelt køre en Ted-talk eller podcast eller lydsiden af en youtube-video. Det vil jeg ikke turde på en cykeltur, da jeg skal være noget mere agtpågivende på trafikken end man behøver som fodgænger ((((jajaja, det skal fodgængere skal også holde øje. Der dog fx fortove og stier, hvor der kun er andre fodgængere og dem kan man så se.))))

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.