Loop

Jeg har meldt mig i Loop…. og hvorfor lige loop.

Jo ser I: jeg kan faktisk godt li’ at der ikke er tusindvis af hold til det ene eller det andet. Der er bare udstyret…..og ens egen indsats. Der er noget merchandise man kan købe…nå ja, det kunne være man har brug for en drikkedunk, håndklæde eller tshirt.

Min oplevelse med loop vs. andre fitnescentre jeg har oplevet. I det center der kommer hvad jeg vil betegne som helt almindelige mennesker. Der er ingen der ser “skævt til en”. I det center jeg har tilmeldt, da er der plads (om det så forretningsmæssigt er succes kan jeg ikke afgøre).

Jeg kan også li integrationen med app’s ,hvor man får live-opdateringer hvor mange der er i centeret. På den måde kan man jo vælge de tider, hvor der ikke er så mange i centeret.

Loop har også et samarbejde med fitness-app’en BeeFit. Selve app’en er gratis, men man skal købe enten et armbånd (50 kroner) eller ur (299 kroner), hvor der er en NFT-chip. Chippen fører man forbi en sensor på den fitness-maskine man vil til at bruge, så registreres vægtbelastning og antal gentagelser man laver. Man får så resultatet i app’en og det kan man så sammenligne med andre træninger

Jeg skal oppe min frekvens om hvor tit jeg bruger loop. Det skal lige have grejet i mit hoved.

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.