De3faktorer – en lidt langhåret udgave

Tankerne, den kilde til bevidsthed og fokus, der leder mine valg og skaber en sund mental tilgang. Tankerne styrker min beslutsomhed og min evne til at modstå fristelser, og guider mig mod sunde og bevidste valg.

Følelserne, den indre energi og motivation, der vækker en passion for sundhed og velvære. Følelserne inspirerer mig til at elske og værdsætte min krop, og hjælper mig med at overvinde hindringer og holde fast i mit mål.

Handlingerne, den kraftfulde manifestation af intention, der omsætter mine ønsker til konkrete skridt mod vægttab. Handlingerne omfatter sunde kostvaner og regelmæssig motion, og former mit fysiske legeme til at være stærkt og sundt.

Målet for mine tanker, følelser og handlinger er vægttab og velvære, så jeg kan opleve en krop i balance og harmoni. Jeg forpligter mig til at ære og pleje min krop, og til at udøve kærlighed, selvomsorg og tålmodighed i min rejse.

Tænk, føl, handle.

.

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.