Tip 1: Brug indkøbsseddel


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Planlæg allerede hjemmefra, hvilke varer du har lyst til at putte i indkøbsvognen.

At du har en liste af varer som skal i indkøbsvognen giver dig en hjælp til at du ved, hvad du ikke skal købe ind.

2 tanker om “Tip 1: Brug indkøbsseddel”

  1. Pingback:
    Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
    Tage sig sammen og vægttab. | de3faktorer.dk
  2. Pingback:
    Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
    Tip 7: Køb stort ind « de3faktorer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.