Tip 80: Kebab og andre mellemøstlige herligheder


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Næsten det samme som ved pølsevognen/-manden.
Dog følger der noget salat med en Dürum-rulle eller kebab-sandwich….tilgengæld er kødet altså ikke ligefrem fedtfattig.  og den dressing som ofte smides i burde måske også undlades…..sidst men ikke mindst er brødet vist ikke mange forarbejdsningstrin siden at man kan snakke om fuldkorn.

Sagt med andre ord:   Kebab og kumpaner hører ikke hjemme i din kostplan, når du vil spare på fedtet og kalorier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.