Et eksempel på nærsikring


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Hav lige artiklen om nærsikring i baghovedet, når dette indlæg læses.

Kort fortalt gælder det om at “brænde broer” til de ting og objekter som fremmer overvægtig adfærd i ens nærmiljø.

Idag gjorde jeg netop et sådant tiltag. Jeg har gjort mig den vane, at købe bælter, hvor man kan afmontere spændet og klippe bæltet kortere, hvorefter spændet igen monteres.

En tanke om “Et eksempel på nærsikring”


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
    Inger Andreasen siger:

    Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

    Det virker også rigtig godt for mig at smide tøj ud, der er blevet for stort. Der er ingen vej tilbage og man vil jo inderst inde heller ikke tilbage, selvom vægten i perioder har været på vej op igen. Så er det godt med nogle stramme bukser, der minder en om hvad der er vigtigst, vægttab eller f.eks. at spise masser af is om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.