De rigtige guldkorn: havregryn

I forlængelse af mit tidligere blogindlæg, hvor jeg brugte havregryn som eksempel på at der bliver brugt alt for mange mærker på ingen reel information, så vil jeg idag gerne vise et modstykke:

Det er en emballage som siger, hvad det skal siges.   Der er tale om havregryn…de grovvalsede…og der et kilo.

Dansk Supermarked har så lige sneget et “eget mærke” på emballagen, men det mærke gør egentlig ikke andet end almindelig næringsinformation gør.

Prisen for de manglende mærker:  10 kroner i DøgnNetto (primo maj 2010).

Selve havregrynene er ikke helt så gode som dem fra kornkammeret. Uden at have målt efter, så opleves Kornkammerets havregryn noget større og noget kraftigere, hvilket betyder at de tager noget længere om at blive bløde af mælken, hvilket dog sjældent har en praktisk betydning, da portionen jeg spiser er spist inden det når så langt.

Indtil videre er det kornkammerets havregryn som er de bedste, men i pris/ydelse tabes terræn til havregrynene fra DanskSupermarked.

I den kommende tid vil jeg teste forskellige havregryn.  I øjeblikket har jeg Ota Solgryn, de grovvalsede og  grynene fra Gamle Mølle, samt Irmas Økologiske havregryn i køkkenskabet.  Priserne er 21,95 kroner for 950 gram og 18,95 for et kilo. Irma vil have 16 kroner for et kilo..
Gad vide om de er bedre, når nu prisen er højere.

Det bliver spændende.  Altså så spændende som havregryn nu kan blive.

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.