2 thoughts on “McDonald’s opfordrer til overspisning – billeddokumentation.

 1. Sikke da noget!!! Altså, enhver der reklamerer for mad og at spise er åbenbart udsat for at for skyld for andres manglende selvkontrol. Her menes selvfølgelig dessert. Og det er ikke værre, end man kan sige “Nej tak”!! Iøvrigt bryder jeg mig ikke om, at du har skiftet tema. Det første du havde med to sidebarer var meget bedre. Det her er alt for “koldt” – en kedelig trend!

 2. Hej Deborah

  tak for dit indlæg.

  Først det blog-tekniske: Det normale tema har desværre den fejl, at den efter komma’er sletter mellemrum på selve hjemmesiden. I redigerings-editoren ser teksten fin ud, men når du læser indlæg, så vil du opdage, at mellemrum efter kommaet ikke virker.
  Til ære for dig har jeg ført temaet tilbage igen….og vil gøre lidt mere aktivt for at løse problemet.

  og nu til indholdet af indlægget: Min tekst er nu mere ment som provokation. Og jeg følger konceptet, at man kun skal spise når man er sulten….og deraf følger, at når man er færdig med at spise, så er man ikke sulten. Såfremt man spiser uden at være sulten, så overspiser man.

  Det med at det er reklamernes skyld at der er manglende selvkontrol hos nogen individer….mon ikke du selv kan se det er en ret voldsom ekstrapolering af min provokation…..men lad os da lige holde tanken derude alligevel.
  Skyld forudsætter hensigt. Hensigten med reklamen er at sælge mere mad end hvad kunden er sulten til (ud fra tankegangen om, at man kun skal spise, når man er sulten).
  Så ja sgu: MacDonalds opfordrer til at spise mere end hvad godt er. Med deres reklame har de til hensigt at sælge mere af deres mad.

  Om reklamerne har skyld det enkelte individs manglende selvkontrol…det skal jeg ikke svare på. men et medansvar har de da.

  Jeg vil i samme ombæring lige kvittere for, at man faktisk har sat “æble-hapsere” på dessertkortet (se billedet).
  Endvidere har MacDonalds faktisk fået nogen ordentlige salater, samt fuldkornsudgaver af deres mad……så små skridt i den rigtige retning er man da gået.

  Det syntes jeg faktisk at du så bør læse hele bloggen igennem igen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.