Mindfull slik

Mere tekst under billederne.

image

image

image

 

Nå, jeg troede, at indlægget blev skrevet færdig…der kan man bare se hvor optaget jeg var af selve slikspisningen.

 

Det jeg ville vise med billederne var, at hvor indbydende slik kan se ud (de flerfarvede).  Jeg vil dog lige lige nævne, at de smager afskyelig kunstig.  Magen til øv-oplevelse skal man lede længe efter….og det bliver det også til.

Faktisk smagte de så elendig, at de to grønne og den røde vingummi-stang kun blev lugtet til, hvor den orange blev udsat for en smagsprøve, som jeg ikke fik ned igennem spiserøret.   Æv!  jeg ved godt, at det siger man ikke om mad, men om jeg vil byde mit fordøjelsesystem den kemi-suppe som kommer i stang-form.  Nej tak siger jeg bare.

 

De seks gule/sorte-stænger har sandsynligvis også en mængde knap så gode ting i sig, men jeg nød mig igennem dem (over en meget længere periode end jeg ellers plejer at fortære slik)……og jeg tror faktisk, at jeg har fået mit behov for japan-stænger (tror jeg nok de hedder) dækket de næste par år.

 

Men de kulørte….de er da godt nok afskyelige.  Jeg siger det yderst yderst sjælden om fødevarer, men dette er altså en af de få undtagelser. Måske i stil med færøsk skærpet kød eller svensk surstrømning, bare en kunstig en af slagsen.

This entry was posted in Indkøbskurv, Observationer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.