12 af 21: handle


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det er her helheden kommer ind. Omsætningen af dine omtanker. Fremdriften/realiseringen af dit engagement. Teori bliver til praksis. Du bør med jævne mellemrum lige tænke tanken om et nu også kan leve med de tiltag du har sæt i søen. Eller om de skal justeres. Lad hjerne hjerte indkøbskurv indgå i trepartsforhandlinger i retning væk fra overvægt og hen i mod en normalvægtig tilværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.