svaret som jeg egentlig gerne ville sende, men der kom en dans i vejen

jamen, hvad gør man så ved alle de fælder i supermarkedet!

 

Man går igang med  gå.   Gå gennem supermarkedet med DIN dagsorden!

Du er ikke noget offer for produktanprisninger og placeringer!   Du har magten over hvad du tænker om den mad du putter i kurven, gennem kasseslusen, op til køkkenet, ved tilberedning og servering og i sidste ende indtag.

Dine valg har naturligvis nogen konsekvenser.  Ligesom konsekvenser kan bringe dig i fedtefadet, så kan konsekvenser også starte en opadgående spiral af fede oplevelser som giver lyst til mere vægttabsfremmende adfærd.

 

This entry was posted in Observationer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.