November 2006

Det er så nemt at være bagklog og jeg kan naturligvis ikke her i bagefter sige, at det gik som planlagt/forventet, da jeg ligesom ikke har fremlagt mine planer inden.

Så I må stole på, at når jeg siger at November gik som jeg har forventet. I hvert fald, når man ser på resultatet på vægten. Den har stået stille med en optur på de 113 kilo og tilbage igen på de lidt under 110 kilo.

Så selv om resultaterne på vægten udebliver, så har jeg lært ufattelig meget i denne måned om hvordan jeg reagerer på: Stress, impulser og nærmiljøets indflydelse på ens handlinger.

Stress
På arbejde var der lagt op til store arbejdsmåned med bonus for dem som virkelig gav en skalle OG topledelsen valgte at annoncere en 10% nedskæring af medarbejderstaben. Så der var virkelig lagt i kakkelovnen på den arbejdsmæssige front. Jeg fik heldigvis Bente med på, at jeg kunne arbejde meget og nedprioritere nogen af hjemmefrontens opgaver.
Og jeg må indrømme, at jeg er virkelig presset i forbindelse med nedskæringen.

Impulser og nærmiljø
I forbindelse med StoreArbejdsMåned var der sørget for godter til de medarbejdere som troppede op i weekenderne….og jeg må indrømme, at der røg noget slik ned.
Ikke så meget fordi jeg følte mig stresset, men der var et eller andet hvor jeg helt automatisk rakte ud efter et stykke slik eller flødebolle, hvor gang jeg gik forbi bordet. Ikke at jeg med vilje gik forbi bordet med slik “fordi jeg lige havde glemt noget”.
Næh, der var bare noget oppe i hovedet på mig som var slået fra. Der manglede det fornuftsmæssige i mig som udemærket kender konsekvensen af Slik i forbindelse med en vægttabsproces. Tilgengæld var det nok mere “social spisning”, hvor jeg ligesom ikke havde lyst til at stå udenfor eller virke for fin til at spise hvad andre spiste.
Den anden weekend havde jeg været lidt mere forudseende og havde købt frugt i lange baner som et alternativ til alt det slik. Der var stadig rigelig af “impulser” som jeg ikke kunne modstå, men slet ikke så meget som i første weekend. Jeg valgte endda det mest fornuftige man kunne vælge i mellem på pizzariaets menukort. Weekenden var ikke perfekt, men jeg havde taget nogen tiltag som jeg vil bygge videre på fremover.

På resultatsiden skal jeg være glad for, at vægten har stået stille, når man ser først på måneden til sidst på måneden og der alligevel har været et fald på den gennemsnitlige vægt i forhold til oktober.

Vægttab

This entry was posted in Ikke-kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.