Mayonaise

Ikke et ondt ord om mayonaise (eller hvordan dansk sprognævn nu giver lov til at stave det).

Mayonaise kan sagtens være en god ting at putte på/under sine rejer på det fiberrige rugbrød. Altså i begrænsede mængder.
Det er jo faktisk også sådan, at visse vitaminer kun kan optages i kroppen ved hjælp af fedt [søg selv på google efter fedtopløslige vitaminer]

Nej, denne artikel langer ud efter mayonaise-salater, som er bedre kendt som   skinke-, reje-, kyllinge-, hønse-salat.  Den rigtige betegnelse må da være: mayonaisesalat med hhv. skinke, reje, kylling eller hønsekød.  Eller hvad med karrysalaten.

Er jeg virkelig den eneste som undrer sig over, at man ikke skal benævne hovedingrediensen i produktnavnet?

Prøv at se hvor meget skinke, der er i skinkesalaten; reje i rejesalaten, kylling i kyllingesalaten    og hvad der ellers findes af salater.

Og sige mig lige en ting:    Føler I jer ikke snydt, når man ser  skinke/mayonaise-forholdet.      Det må være noget dyr skinke du bruger siden der puttes så lidt i.

Kan man ikke selv lave et billigere og bedre produkt selv.
Svaret er et rungende JA!

Jeg anbefaler noget Hytteost, skinke i strimler eller skiveskåret hamburgerryg man selv strimler; Løg; salt og peber.  Jeg har ikke grambetegnelserne for de forskellige ingredienser, så det må man lige selv rode med og få en salat frem som man selv kan li’
Kiloprisen er i hvert fald væsentlig lavere end de købte salater.

Link to Mayonaise

This entry was posted in Indkøbskurv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.