Slik-helvedet , en sejr


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Jeg har igår været en tur i Netto og set de bugnende hylder af Bounty-multipack…både den røde (den med 9 stk Bounty) og den kendte blå (den med 11 stk).  Og så de totalt fristende flødebolle-ruller.

Hvis I vidste hvor meget lyst jeg havde til at fylde en af hver  ned i min indkøbskurv.    Det var totalt sindsygt.    Og ekspedienterne må have troet, at jeg var ikke helt rask.     Her efterfølgende tænkerjeg lige på, at jeg nok har haft fat på en kasse med flødebolle-ruller  3-4 gange.   Særlig sidste gang observerede jeg, at der faktisk slet ikke er nogen næringsinformation er på pakken. Og det var også det argument som i sidste ende overbeviste mig, at jeg ikke skulle give mig i kast med flødebolle-ruller.

Der var næringsinformation på Bountypakkerne, men dem ved jeg jo, at jeg skal holde fingerene fra, så det må det være min nu efterhånden flerårige træning i at holde op med at købe og æde Bounty  som trådte i karakter.

Endnu en sejr over det forbandede slikhelvede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.