Omskrivninger.


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Godt i stand
sparer sammen til dårlige tider
lidt for rund

ja, der findes mange måder at omskrive   jeg er fed på.
Jeg kan godt forstå, at familie og venner ikke bør nævne, at de lidt for mange kilo er fedme eller tilsvarende.  Der er selvfølgelig et socialt-diplomatisk aspekt i, hvordan man omtaler andres fedme.

Når man tilgengæld har – for eksemplets skyld – vejer 30 kilo for meget i forhold til ens BMI og hofte/talje-rationen er helt ekstrem.  Samtidig med, at man så gerne vil ned i vægt, hvorfor så blive ved med at lave omskrivninger af ens situation?

Selvfølgelig har kært barn mange navne.  Ingen tvivl om det.   Tilgengæld nytter det ikke at bede om et haveredskab, når man reelt har brug for en skovl.

Og ligeså naturligt er det, at der findes nuancer fx ønsker man at tabe 10 kilo for at overholde BMI’et  eller har man behov for at tabe 50 kilo.   Begge dele kræver redskaber, men hvor 10kilo-behovet kan dækkes ved små tilpasninger, så kræver 50kilo-behovet et helt andet sæt redskaber.
Fx ville du bruge de samme jordbearbejdningsredskaber til en kolonihave og til en mark på 10 hektar?  Nej vel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.