Lidt ros skal Netto ha’


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Jeg var lige en tur rundt i Netto og kunne ikke helt lade være med at tjekke næringsinformation på forskellige produkter velegnet til menneskeføde.

Og jeg fandt et chokoladeprodukt, som havde oplysning om makronæringsstofferne… ikke kun i de sædvanelige gram, men også i procent i forhold til mængden af kalorierne…..og til min store overraskelse også en kolonne som viste en angivelse af fordelingen af hvilke makronæringsstoffer som er anbefalet i daglig kost.

Ofte bliver mikronæringsstoffer angivet i sådanne procenter, men her var det makronæringsstofferne.

Nicely done!

Jeg kan røbe, at produktet ikke var et særlig højt profileret produkt!       Lidt en skam, at de store fødevareproducenter ikke aflurer teknikken fra dette produkt, så kunderne kunne se hvad der er i produktet.

skam jer, fødevaregiganter!
Og ros til Netto for at have sådanne produkter i jeres sortiment!   Flere af den slags!

Og nej, jeg skriver ikke hvad produktet er……det syntes jeg faktisk, at I selv skal finde ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.