Dans… en herlig måde at dyrke motion


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Efter en periode, hvor vi flyttede til ny adresse, så nedprioriterede jeg folkedans på www.tingluti.dk

så har jeg igen været til folkedans de sidste 2 mandage…..og lad mig sige sådan: Det var herligt! Ikke kun at danse, men også være sammen med andre mennesker som ikke lige er en “normal” del af ens dagligdag.

Mit hovedformål med dans er naturligvis at få motioneret….og det får man. Og man bliver helt glad af det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.