Tip 96: Arbejdstid

Der skal naturligvis arbejdes i arbejdstiden.  I ret mange tilfælde findes faktisk ganske udmærkede flexordninger, hvor man i bund og grund bare skal have “aftjent” sine 37 timer, men hvornår på dagen man gør det….det er for så vidt underordnet.

Når du har flextid og har mulighed for at benytte den, så læg dine motionstider efter det.

Ud af sengen om morgenen…afsted knokle den part af 37 timer der nu skal laves….og så hjem til motionen uanset hvilken form den nu er.

En anden måde at udnytte flexen på er, at du den ene dag arbejder flere timer fx 9…og dagen efter har du opsparet noget tid, som du kan gå tidligere for dagen efter.  Når du har flexen, så udnyt muligheden…..hvorfor ikke benytte sig af de muligheder man nu engang har.

This entry was posted in Hjerne, Indkøbskurv and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.