smaaskridt.dk: Priser

En ny stjerne på slankehimlen er igang med at se dagens lys.

www.smaaskridt.dk

Og faktisk med ganske fornuftige priser til følge.

Min almindelige købmands snusfornuft siger mig, at priserne er ganske fornuftige set i forhold til de andre internet-koncepter som findes.

Ser man endvidere på indholdet af produktet (afprøvet via gratis-tilbuddet), så er ens egen indsats faktisk ligeså stor som ved alle de andre koncepter.
Med den store forskel, at du ikke får udstukket faste rammer du skal agere indenfor.  Du får valgmuligheder ud fra det udgangspunkt du har og den retning du ønsker at gå i.
Du bliver heller ikke lovet nogen helt fantastiske ting, men du får serveret faktuelle oplysninger som du så kan omsætte til praktiske tiltag i netop helt din hverdag.  Uanset hvordan den så end måtte se ud.

Skulle der ske det, at du har en situation, løsning, problemstilling som ikke allerede er beskrevet, jamen så kan du selv være med til at knytte et vægtmæssigt sikkerhedsnet for dig selv og andre på en sådan måde at dine små skridt bliver til andres små skridt.

Det smarte ved smaaskridt.dk er, at man netop ikke skal marchere i en bestemt retning i en bestemt hastighed som en flok lemminger henimod den næste vægtøgning som er resultatet af slankekure som de er flest.

Hvis du allerede er godt igang med vægttab og er godt tilfreds med din retning og hastighed, så er der ingen grund til at købe et abonnement hos smaaskridt.dk

Hvis du tilgengæld er aktivt søgende efter en vægttabs-metode som tager udgangspunkt i dig og din hverdag, som tager højde for de ressourcer og muligheder som du har adgang til, så bør du afprøve det gratis tilbud.
Hvis du ikke er aktivt søgende og dermed er ligeglad, så havde du ikke engang gidet læse www.de3faktorer.dk 🙂

NB:  Jeg er stadig ikke på nogen måde økonomisk bundet op på smaaskridt.dk.  sandsynligvis køber jeg en 12 måneders periode og bliver aktiv på www.smaaskridt.dk’s debatsider.  Men særlige fordele får jeg hhv. ønsker jeg ikke at få af Per Brændgaard som er sitets ophavsmand.

This entry was posted in Hjerne, Hjerte, Indkøbskurv. Bookmark the permalink.

6 Responses to smaaskridt.dk: Priser

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.