Tredje spørgsmål: Hvad er det egentlig du vil opnå med vægttabet?

Spørgsmålet kunne meget let forveksles med hvorfor-spørgsmålet, men lad dig ikke narre.  Dette spørgsmål går tre-fire spadestik dybere ind i dine behov, ønsker og drømme. Ta’ dig god tid til at lave besvarelsen. En overfladisk besvarelse a la  “jeg vil have et bedre liv” vil jeg straks indspørge til: hvad ligger der i et bedre liv?  Nogensinde tænkt over, at du kun har det éne liv.  Du kan naturligvis tale om oplevelsen af et bedre liv…og den oplevelse ønsker jeg naturligvis ikke at tage fra dig. Snarere en dybfølt opfordring til at forklare hvilke elementer der er den oplevelse?

Du kan også tænke i retning af hvilke problemer du tror bliver løst med færre kilo på sidebenene? Er der en drøm du ønsker at få opfyldt?

Lige en kold spandfuld realisme: Ikke alle dine problemer skrumper sammen med din tøjstørrelse. Der stadig et arbejde som skal passes, en hverdag du skal forholde dig til hver eneste dag.  Der er bare nogen opgaver, rutiner, ansvarsområder som ikke ændrer sig ved at du smider overvægten.

Lidt a la det jeg skrev i kommentaren nedenfor: Find den realistiske drøm du kan få opfyldt og gå efter det lidt luftige mål som er “derude”.  Et sted indimellem de to punkter ligger dit svar af:  Hvad er det egentlig du vil opnå med vægttabet?

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tredje spørgsmål: Hvad er det egentlig du vil opnå med vægttabet?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.