Fortid, nutid, fremtid

Fortiden er et minde
Fremtiden er endnu ikke sket.

Det er i nutiden du kan bestemme din fremtidige fortid.

Ja, det er lidt snørklet, men forestil dig, at du lige nu tænker på alt det som du har oplevet frem til dette øjeblik.   Både gode oplevelser, knap så rare situationer eller deciderede kriser.

Tillad mig – for en kort stund – at forudsætte at du syntes, at det med vægttab er hø.  Vægten kravler opad; tøjet strammer mere og mere….at stå ud af sengen opleves som en dagsrejse.  Der kravle konstant mærkelige madvarer ned i din indkøbskurv. Motionen bliver nok engang ikke gjort.  Du har gjort alverdens tiltag som bare viser sig ikke holder i længere tid end til næste uges tilbudsavis.

alt dette er et resultat af dine oplevelser du har haft.  Det er så naturligt, at hvis du gør som du altid har gjort, så vil du altid opnå det du altid har opnået.

Tænk sig, hvis der findes ressourcer som kan vende de hidtidige minder til noget mere varigt.  Ressourcepersonen er dig!     Du er den eneste i hele verdenen, som ved hvordan du har tænkt dig at leve dit liv og hvorledes din hverdag skal se ud.

Prøv at sæt dig i førersædet omkring hvad du gerne vil.   ved du, hvor du vil hen?  Har du tænkt over, hvordan du kommer derhen?  Har du nogen ideer til, hvorledes du ikke kan kommer derhen?   Brug din erfaring til at forme din fremtid.    Fremtiden er nemlig endnu ikke sket!

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.