De tynde kan bare spise..hvad de har lyst til.

Ja, netop.

Det er måske der tricket er: at spise efter lysten.

Lysten til mad er en ganske grundlæggende, ja nærmest ur-sandhed for ens eksistens.

At holde normalvægten er vel i princippet at spise efter en lyst meget ubevidst ubevidst.
Er man blevet overvægtig, så – tror jeg – at denne lyst stadig eksisterer, men at den “frekvens” som lysten kan findes i ligesom er som den radiostation man ikke kan finde frekvensen på….så’en lidt hvid støj.

For at komme ned på normalvægten igen, så har man brug for at lære lysten at kende igen….Ligesom finindstille radioen igen for at høre sang, debat eller hvad man nu har lyst til at høre.

Forestil dig, at du på må og få prøver at indstille radioen uden nogen bagtanke på hvad du egentlig vil høre….ender du så med at høre efter?  Eller din handling for at indstille radioen nærmest ligner at udføre vold mod frekvens-knappen?

hvad med lige “tjekke manualen” inden du går igang med at finde frekvensen. hvad er det egentlig du vil?  Har du fundet den lødige information som skal til? Er det noget som du skal have hjælp til udefra? Eller kan du bare gå igang?

This entry was posted in Hjerne, Hjerte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.