gør hvad lysten fører dig ud i! På den intelligente måde.

For helvede   lad lysten komme til.   Giv den plads til at udfolde sig.

Det er faktisk ikke slemt at lade lysten flyde

Dette indlæg her er skrevet uden nogen tanker på hvad der har været eller hvad der kommer.

 

Det her er bare.

 

Ligesom lysten. mellem mig og tastaturet har jeg faktisk ikke hverken øl eller slik

På den ene side har jeg lyst til at drikke mig stangbacardi her en fredelig onsdag….På den anden siden har jeg også lyst til tage op arbejde imorgen…….. arbejdet giver mig faktisk et mentalt helleanlæg for øjeblikket, som det er tiltrængt.

slik har jeg heldigvis ikke i huset ellers ville jeg gå amok amok i det.
Prøver at omsætte min trang til slik at tastatur-amokskrivning istedet.

om det giver mening for andre end mig  er jeg ret ligeglad med, da jeg altså trænger til noget at lave …..

tænk sig, hvis jeg på længere sigt kan omsætte min trang til slik til skriblerier her på sitet…..hold da op sikke meget der kommer til at stå.

lyst er en underlig størrelse.  Den er der…og den vil have din opmærksomhed NU.  ikke om 10 minutter eller i foregårs. Nej, nu nu.   Og den får det.

Hvordan du reagerer på lysten afhænger naturligvis i hvilket omfang du lader dig regere.
Ikke at du skal lade dig regere på en eller anden regid måde eller dine modstrategier skal hermetisk udelukke den lystbetonede adfærd.  hermetisk aflukning af lyst giver bare modslag…..før eller siden skal lysten nok få hevet i din adfærd.

Giv plads til lysten på en intelligent måde, så den kortsigtede lyst ikke modarbejder den langsigtede lyst.

 

Lige tilbage til det med slik/alkohol:

Jeg har faktisk øl/vin/spiritus i huset, men er faktisk overhovedet ikke dybdegående fristet til øllen.
Har ellers lige fundet nogen FlensburgerPilsner varianter jeg ikke kender.   Det må vente til den hvor jeg mener, at øl giver topdollar nydelse…..det er ikke sådan jeg har det pt.

Såfremt jeg havde slik i huset, så ville jeg have grovædt det.  Jeg gjorde det faktisk forleden med en pose matadormix.  total syret fornemmelse….lige da jeg hældte det sidste af posens indhold ud i hånden nåede jeg faktisk at tænke, at det var sgu da mærkelig på den ufede måde, at indholdet som lige blev åbnet for få minutter siden allerede er hældt ned i maven på mig….uden jeg egentlig havde smagt på det søde stads ……og så det mentale skub om, at nu har jeg kun et par stykker tilbage….de kan også komme ned samme sted.
Det er bare som om jeg ikke kan lade slik nå til sin sidste holdbarhedsdato.  Edderhugme mærkelig.  Det drejer sig uanset om vi taler chokolader, lakridser, vingummier eller kage.
Det der slik der, det må give nogen kortsigtede (nu’ede, så at sige) gevinster som er så overskyggende, at ens sundere fornuft bliver kørt på et sidespor.

Nu har jeg så fået skrevet et par frusterede tanker ned….tak fordi du læste med.

This entry was posted in blogging, Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.