Argument. Når du siger A, så mener du naturligvis også B

Hvor herre bevares.  en meget mærkelig måde at konkludere på. Måske ikke inde i ens eget hoved om andres meninger, men når man lukker den konsekvensbeskrivelse ud af munden hhv. via tastaturet, så bliver det meget virkelighedsfjernt.

 

lad mig tage en debat for nyelig i på FB.  Min meddebattør skrev om min holdning:

at man skal spise mindre og bevæge sig mere for at tabe sig. – når du og mange andre siger at man skal spise mindre og bevæge sig siger du samtidigt at mennesker der vejer “for meget”, spiser for meget og bevæger sig for lidt…altså at de er grådige og dovne – og det menneskesyn er da at fordømme! er hele verden blevet dovne og grådige de sidste 30 år

 

Jeg siger bare: argumentum ad absurdum.

Og jeg ved også godt, at jeg så sent som igår harcelerede over, at der bliver brugt for mange fine ord.
Denne gang er det dog ganske velplaceret.

Magen til frækhed at lave den forbindelse mellem    en holdning   og så et menneskesyn som i den grad skal igennem flere fortoldnings/fortolknings-filtre for at kunne blive til det som meddebattøren får det til.

Man kan sagtens spise for meget og bevæge sig for lidt  og hverken være grådig eller doven.

Måske har min meddebattør ikke fået læst særlig meget på de3faktorer.dk, men han fik da lige et link i afskeds-indlæg.

 

This entry was posted in blogging, Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.