Hvad jeg har brugt tiden og tankernes fokus.

Jamen, jeg har brugt tiden på en masse ting jeg alligevel ikke kan ændre.

En slags tilbagefald på mine glade usenet-dage, hvor jeg vitterligt var aktiv, men ikke speciel egennyttig.

  • Jeg har debatteret noget så basalt som trafikregler i Facebook-gruppen HoldtilHøjre.
    Egentlig en gruppe med et ædelt formål om at man som bilist skal bruge højre kørebane, hvor muligt (og det er der mange steder 🙂  ).
    Sagen er jo blot den, at ophavsmændene og nogen af tilhængerne af gruppen desværre kun har læst til §15 i færdselsloven.
  • Ligesom jeg også har prøvet at skrive nogen bemærkninger på Rådet for sikker trafik’s hhv. politiets facebook-side om hvordan reglerne burde være hhv. bør kunne kontrolleres, således trafiksikkerheden højnes.
  • med en af mine god kammerater har jeg debatteret våbenlov, statistik og samfundsstruktur…..ikke at det hjalp på hans virkelighedsopfattelse (eller min for den sags skyld).
  • Der er også et par andre ting, hvor jeg har tastet løs på tastaturet uden at det har rykket noget som helst.

Det vil jeg stoppe med nu.
Måske vil jeg lave et opsamlings-sted her på sitet, hvor jeg skriver min mening…..og bringes temaet op i en internet-debat, så henvise til det jeg har skrevet én gang og derfor ikke behøvedes at blive gentaget andet end med link til allerede skrevet tekst.

This entry was posted in Hjerne. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.