Tip 3: Undgå slikhylden


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

I de mange supermarkeder kan indkøb klares uden at møde slikhylden.

Du kan også affinde dig med det faktum din tur gennem indkøbshelvedet ikke kan klares uden et bombardement af  sukkerbomberne og chokolademiner nærmest springer om ørerne på dig.   Tilgengæld har du heldigvis din indkøbsseddel og lige inden bipperiet ved kasseapparatet går igang, så har du mulighed for at se om du har “overlevet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.