Tip 18: Ost


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Normalt skal man holde sig fra noget man ikke har forstand på.

Jeg giver mig alligevel i kast med nogen generelle betragtninger om ost.

Et ganske uomtvisteligt faktum er, at oste indeholder meget fedt.  Det smarte ved ost er så, at man ikke behøvedes at spise ret meget af den, hvorfor så den indtagede fedtmængde i hele måltidet kommer ned i det acceptable.

Spiser du ost ovenikøbet sammen med noget ordentlig fuldkornsbrød, ikke bruger smør eller andre fedtstoffer, så giver det ingen mening at forsage smagsoplevelsen som du måtte hige efter ved at bide i en herlig ostemad.

Gør du dig ovenikøbet den tjeneste og køber dig noget kvalitetsost, så vil du også kunne opleve, at du faktisk ikke har brug for samme overmængder for at få den nydelse du forbinder med ost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.