Alanya

De seneste 14 dage har de3faktorer.dk kørt på automatpilot, da jeg har været i den herlige ferieby: Alanya.
I den kommende tid vil jeg fortælle lidt om de oplevelser jeg har opsøgt mens jeg var på ferie. Lad mig starte med den første fysiske udfordring jeg lavede: gåtur i vandkanten.

Se lige her på googlemaps:

strandturRuteopmåleren på motion-online.dk har fået strækningen til 1837 meter. Jf. den indbyggede skridttæller gik jeg 6497 skridt på turen. Jeg fik desværre ikke taget tid på henvejen. Tilbagevejen brugte jeg 44 minutter på, mon ikke henvejen bød på nogenlunde samme tid?

Ganske hårdt faktisk….men også interessant, hvorledes sandstrukturen ændrer sig efterhånden man nærmer sig “hjørnet” (den lille røde mand på kortet). Ligeså hvorledes bølgerne har indvirkning på, hvordan sandet ligger i vandkanten.  I starten af gåture var det en mild skråning, hvor vandet “lagde sig” på stranden. I hjørnet var vinklen nærmest 45 grader og vandet brød meget pludseligt ind på strandbredden.

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.